Q-Jobs

Vacancies

Loading Trainings

Upcoming Trainings

List of Trainings

Start2FARMA: CONTAMINATIE Controle in Cleanrooms 1: Algemeen en werken in Grade C/D-condities

December 16 @ 8:30 am - December 17 @ 5:00 pm

Voor nieuwkomers in de industrie, geeft deze opleiding een bewustwording en goed begrip van het belang van een goede hygiëne en het dragen van de juiste kledij in geconditioneerde ruimtes.

Start2FARMA: Contaminatie controle in Cleanrooms 2: Aseptisch werken in Grade A/B condities

December 18 @ 8:30 am

Deze training bouwt verder op wat men leert in de training contaminatie controle 1 en gaat dieper in op het aseptische gedrag en werken onder LAF. In deze training overlopen we de verschillende mogelijkheden om aseptisch te produceren.

Start2farma: Basis in validatie 1: Basis in Equipment & System kwalificatie

23rd March 2020 @ 8:30 am - 5:00 pm

Voor professionals die nieuw zijn in de (bio-)farmaceutische of biomedische industrie, legt deze training uit waarom regulatorische autoriteiten validatie verwachten. Bovendien worden de mogelijke gevolgen van niet – of foutief gevalideerde processen of systemen besproken.

Start2farma: Validatie 2: Goede praktijken in Equipment & System kwalificatie

27th April 2020 @ 8:30 am - 5:00 pm

Voor meer ervaren professionals gaan we dieper in op de details, valkuilen en mogelijke tips en tricks om validatie projecten effectiever uit te rollen, te begeleiden of zelfs te leiden.

Start2farma: Advanced GMP: GDP (Packaging & Distribution)

29th May 2020 @ 8:30 am - 5:00 pm

De laatste tijd groeien de verwachtingen rond GDP (verpakking, opslag en de distributie) van geneesmiddelen sterk. De kwaliteit en integriteit van de producten moet over de volledige toeleveringsketen tot aan de patiënt gehandhaafd worden.

Start2farma: Advanced GMP: Medical device + ISO 13485

26th June 2020 @ 8:30 am - 5:00 pm

Deze training geeft u een brede achtergrond over GMPs & vereisten omtrent Medische Hulpmiddelen. De vraag naar veiligheid neemt voortdurend toe in de MED-tech-industrie.

+ Export Events