Q-Academy

Online Training Q-Academy: Medical Devices + ISO13485

De volgende open training sessie is onze 2-daagse online training rond Medical Devices & ISO 13485. Deze gaat door op 29 juni en 4 september 2020. Deze training geeft u een brede achtergrond over GMP’s & vereisten omtrent Medische Hulpmiddelen. De vraag naar veiligheid neemt voortdurend toe in de MED-tech-industrie. In mei 2020 zal de nieuwe verordening over medische hulpmiddelen, die eerder door de Europese Raad en het Parlement werd goedgekeurd, in werking treden.  Deze training geeft een praktische invulling hiervan.  In groep worden de nieuwe verwachtingen besproken en bekeken wat dit in de praktijk betekent.

Het verschil tussen een webinar en online training is dat er meer de focus gelegd wordt op leren door de tijd online optimaal te gebruiken voor interactie en discussie. Hier gebruiken we aangepaste methodes voor. Via een onze blended learning approach wordt de tijd online afgewisseld met pre-readings en oefeningen.

Wederom in samenwerking met Co-Valent. Onze opleidingen binnen onze Q-Academy zijn “gratis” beschikbaar via Co-valent: Co-valent biedt GRATIS opleidingen aan voor ondernemingen die behoren tot de life science sector – paritair comité 116 (arbeiders) of 207 (bedienden).

Hierbij een overzicht en de nodige links om u in te schrijven:

  • Via covalent klik hier   (Taal = NL – Categorie = Farmacie & Biotechnologie)
  • Via onze website klik hier

Return