October 16 @ 2:26 am

Introduction

Are you an expert in Quality Management System (QMS)? You are looking for a opportunity where you can continuously improve and maintain a QMS?
Check out this vacancy!

(more…)

Introduction

Heb jij ervaring met kwaliteitsbeoordelingen van O&O plannen -en rapporten? Vind jij het een erezaak om de kwaliteitsdoelstellingen te behalen waarbij je het bedrijfsbeleid en regelgeving niet uit het oog verliest?
Dan is dit project op je lijf geschreven!

(more…)

Introduction

Heb jij een mooie ervaring als validatie methode validatie ingenieur binnen life science industrie?
Dan kan Q-People zeker iets voor je beteken voor de next step in je carrière.

(more…)

Introduction

Heb je ervaring binnen een chemisch labo? Het aankopen van nieuw labomateriaal en dit ook installeren en kwalificeren klinkt als muziek in de oren voor jou? Ontdek hier jouw ideale job en solliciteer vandaag nog.

(more…)

Introduction

Heb je ervaring met het opvolging van een volledig product levenscyclus? Bovendien heb je technische expertise binnen product/process validatie/optimalisatie/transfer? Vind jij het leuk om met verschillende afdelingen in contact te komen zoals kwaliteit, R&D, procurement,…? Solliciteer nu voor deze unieke positie en vervoeg de Q-People familie.

(more…)

Introduction

Voel jij je helemaal thuis in een labo? Wil je meewerken om de kwaliteit hiervan te garanderen? Aarzel niet en stuur ons jouw CV.

(more…)